Inschrijven

Hier kunt u zich inschrijven voor
verschillende tochten.

Inschrijven

Routes

Hier kunt u routes downloaden
van onze tochten.

Routes

Ritten


Openingsrit

21/04/2018
Op zaterdag 21 april 2018 vindt de openingsrit weer plaats. De startlocatie is in Breda en wel op de Trip van Zoutlandtkazerne. Ook de eindlocatie zal ergens in de Baronie van Breda zijn!

Nederlandse Veteranendag Motorrit

29/06/2018
Elk jaar vindt op de laatste zaterdag van juni de Nederlandse Veteranendag plaats. Deze dag heeft als doel het verkrijgen van meer waardering voor en bekendheid over de Nederlandse veteranen. Kijk bij 'nieuws' of op onze facebookpagina voor de laatste informatie. Onze rit begint natuurlijk al op vrijdag de 29e juni !!!

Vredesrit

23/09/2018
Vrijdag 21 september 2018 is het de Internationale dag voor de Vrede. Daarom zal op zondag 23 september 2018 de Stichting Nederlandse Veteranen Motorrijders naar het Nationaal Monument voor Vredesoperaties in Roermond rijden. Deze rit is niet enkel voor veteranen, maar voor een ieder die stil wil staan bij de inzet van Nederlandse militairen en Vrede. Hou de site én facebook in de gaten, omdat ook dit jaar op zaterdag 22 september 2018 overnacht kan worden bij Camping Indenhof in Heerlen!

Snertrit

20/10/2018
Op zaterdag 20 oktober 2018 oktober organiseert de Stichting Nederlandse Veteranen Motorrijders de Snertrit . Dit is een goede gelegenheid om kennis te maken met de Inspecteur Generaal Krijgsmacht (IGK), tevens onze beschermheer! Dat komt niet uit de lucht vallen, want de generaal is Inspecteur der Veteranen. Hij is dus onze generaal en daarom heeft hij ons uitgenodigd voor een heerlijke kop snert op de Zwaluwenberg.

Komende evenementen