Inschrijven

Hier kunt u zich inschrijven voor
verschillende tochten.

Inschrijven

Routes

Hier kunt u routes downloaden
van onze tochten.

Routes

Ritten


Openingsrit

16/04/2022
In april 2022 vindt de openingsrit weer plaats. Informatie volgt.

Nederlandse Veteranendag Motorrit

24/06/2022
Elk jaar vindt op de laatste zaterdag van juni de Nederlandse Veteranendag plaats. Deze dag heeft als doel het verkrijgen van meer waardering voor en bekendheid over de Nederlandse veteranen. Wij beginnen onze rit natuurlijk al op vrijdag 24 juni 2022! Kijk bij 'nieuws' of op onze facebookpagina voor de laatste informatie.

Vredesrit

18/09/2022
Op zondag 18 september 2022, traditioneel de zondag het dichtst bij de Internationale Dag voor de Vrede, zal onze Vredesrit gereden worden. Een rit voor iedereen die stil wil staan bij de inzet van Nederlandse Militairen voor de Vrede. Bij het Vredesmonument in Roermond zal een herdenking zijn. De herdenking wordt, traditioneel, afgesloten met koffie en vlaai. Kijk op de site (https://veteranenmotorrijders.nl/) bij 'nieuws' waar de laatste updates te vinden zijn. Ook niet-veteranen kunnen zich aanmelden en meerijden!

Snertrit

15/10/2022
Op zaterdag 15 oktober 2022 organiseert de Stichting Nederlandse Veteranen Motorrijders de Snertrit . Dit is een goede gelegenheid om kennis te maken met de Inspecteur Generaal Krijgsmacht (IGK), tevens onze beschermheer! Dat komt niet uit de lucht vallen, want de generaal is Inspecteur der Veteranen. Hij is dus onze generaal en daarom heeft hij ons uitgenodigd voor een heerlijke kop snert op de Zwaluwenberg.

Vredesrit

Vredesrit19 september 2021
De grote dag is aangebroken, we gaan rijden!

Komende evenementen

    Onze activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door het V-fonds