Inschrijven

Hier kunt u zich inschrijven voor
verschillende tochten.

Inschrijven

Routes

Hier kunt u routes downloaden
van onze tochten.

Routes

Ritten


Openingsrit - GEANNULEERD

17/04/2021
Op zaterdag 17 april 2021 vindt de openingsrit weer plaats. Informatie volgt.

Nederlandse Veteranendag Motorrit - GEANNULEERD

26/06/2021
Elk jaar vindt op de laatste zaterdag van juni de Nederlandse Veteranendag plaats. Deze dag heeft als doel het verkrijgen van meer waardering voor en bekendheid over de Nederlandse veteranen. Wij beginnen onze rit natuurlijk al op vrijdag 25 juni 2021! Kijk bij 'nieuws' of op onze facebookpagina voor de laatste informatie.

Vredesrit - ONDER VOORBEHOUD

19/09/2021
Op zondag 19 september 2021, traditioneel op de zondag het dichtst bij de Internationale Dag voor de Vrede, zal onze Vredesrit gereden worden. Een rit voor iedereen die stil wil staan bij de inzet van Nederlandse Militairen voor de Vrede. Bij het Vredesmonument in Roermond zal een herdenking zijn. De herdenking wordt, traditioneel, afgesloten met koffie en vlaai. Kijk op de site (https://veteranenmotorrijders.nl/) bij 'nieuws' waar de laatste updates te vinden zijn. Ook niet-veteranen kunnen zich aanmelden en meerijden!

Snertrit - ONDER VOORBEHOUD

16/10/2021
Op zaterdag 16 oktober 2021 organiseert de Stichting Nederlandse Veteranen Motorrijders de Snertrit . Dit is een goede gelegenheid om kennis te maken met de Inspecteur Generaal Krijgsmacht (IGK), tevens onze beschermheer! Dat komt niet uit de lucht vallen, want de generaal is Inspecteur der Veteranen. Hij is dus onze generaal en daarom heeft hij ons uitgenodigd voor een heerlijke kop snert op de Zwaluwenberg.

Vredesrit

Vredesrit19 september 2021
De grote dag is aangebroken, we gaan rijden!

Komende evenementen

  • 10/16/2021 12:00 AMSnertrit
Onze activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door het V-fonds