Snertrit informatie. AFGELAST!!

Geplaatst op 11-09-20

Beste veteraan en motorrijder,
 
Ver gevorderd in de organisatie van de Snertrit 2020 helaas toch een minder bericht.
Mede gelet op de explosieve groei van het aantal Covid-19 besmettingen in Nederland – in het bijzonder in de Randstad – is het niet langer verantwoord om dit jaar de jaarlijkse snertrit naar de Inspecteur Generaal der Krijgsmacht (IGK) uit te voeren. Het bestuur van de Stichting Nederlandse Veteranen Motorrijders (SNVM) heeft in nauw overleg met de IGK dan ook besloten de rit dit jaar af te gelasten.
 
Overwegingen hierbij zijn dat juist (ex-)militairen zich bewust moeten zijn van de risico’s die aan het verzamelen van 30 / 40 personen onder deze omstandigheden kleven; eigen veiligheid en gezondheid, maar zeker ook die van anderen, altijd voor gaan en er bovendien gewaakt moet worden voor ook maar enige kans op imagoschade voor veteranen en hun beschermheer. Los daarvan vormen veteranen gelet op hun leeftijd ook een kwetsbare groep voor de gevolgen van een eventueel Covid-19 besmetting.
 
Jammer, maar verstand, gezondheid en veiligheid prevaleren om ook later onze doelen te kunnen realiseren. Via de mail ontvangen de ingeschreven deelnemers nog nader bericht.
Met vriendelijke groet, namens het bestuur SNVM
 
René van Houtert
 
Voorzitter SNVM
« Ga terug

Openingsrit

Openingsrit18 april 2020
De grote dag is aangebroken, we gaan rijden!

Komende evenementen

    Onze activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door het V-fonds