Inschrijven

Hieronder vind je algemene informatie over onze ritten en links naar de inschrijfpagina. Inschrijven voor de openingsrit en vredesrit staat open voor eenieder die zich met onze doelstellingen verbonden voelt en onderschrijft. De NLVD-rit en snertrit staat alleen open voor veteranen zoals in de Wet bedoeld en een eventuele introducé.

TWEEDAAGSE NLVD-RIT 28 EN 29 JUNI 2024

Rit informatie krijgt u ongeveer een week voor de rit.

Inschrijven voor deze rit is 27,50 euro.

Inschrijven kan hier.

Deze rit is alleen voor veteranen en  1e lijns bijrijders (mogen ook op eigen motor mee).

 

Startlokaties verdeeld over het land. Sommigen starten al op donderdagavond met een klein feestje, deze lokaties hebben ook (beperkte) overnachtingsmogelijkheid.

Tijdens de rit zal er een kranslegging plaatsvinden. Ook wordt er soms een school of een verzorgingshuis bezocht. Eind van de middag komen alle ritten (afgetankt) samen op de KVOK in Hilversum aan. Daar worden de slaapplekken in orde gemaakt (je slaapt op een veldbed in de sporthal dus slaapzak e.d. mee). Als iedereen aanwezig is hebben we nog een gezamelijke ceremonie bij het monument op de kazerne. Daarna begint de feestavond.

Als iedereen zijn/haar nachtrust heeft gehad volgt het gezamelijke corvee en het ontbijt. In de loop van de ochtend vertrekken de groepen met tussenpozen naar Den Haag. Daar verzamelen we (lokatie volgt) en gaan we in 1 groep onder politiebegeleiding naar het Malieveld. Daar gaan de helmen af en de baretten op en rijden we 12:00 uur het Malieveld op. De defile-rijders gaan klaar staan voor het defile en de rest is vrij in beweging. Rond 16:00 uur is er de mogelijkheid om te vertrekken.

VREDESRIT 22 SEPTEMBER 2024

Rit informatie krijgt u ongeveer een week voor de rit.

Inschrijven voor deze rit is 10 euro.

Inschrijven kan hier.

Deze rit voor iedereen toegankelijk.

 

Deze rit start vanaf twee lokaties, namelijk Budel en Epen, Zuid-Limburg. We eindigen in Roermond bij het Vredesmonument. Daar zal een ceremonie plaatsvinden en leggen we bloemen bij het monument.

Vervolgens gaan we echte Limburgse vlaai eten.

SNERTRIT 19 OKTOBER 2024

Rit informatie krijgt u ongeveer een week voor de rit.

Inschrijven voor deze rit is 10 euro

Inschrijven kan hier.

Deze rit is alleen voor veteranen en  1e lijns bijrijders (mogen ook op eigen motor mee).

 

Start is bij het Veteranen Instituut in Doorn. We eindigen bij onze beschermheer, de IGK, op de Zwaluwberg in Hilversum en eten we daar gezamelijk een lekkere bak snert.