TWEEDAAGSE NLVD-RIT 28 EN 29 JUNI 2024

DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN!!!

INSCHRIJVING IS NIET MEER MOGELIJK!

Rit informatie is verzonden! Check ook uw spambox.

Deze rit is alleen voor veteranen en  1e lijns bijrijders (mogen ook op eigen motor mee).

 

Startlokaties verdeeld over het land. Sommigen starten al op donderdagavond met een klein feestje, deze lokaties hebben ook (beperkte) overnachtingsmogelijkheid.

Tijdens de rit zal er een kranslegging plaatsvinden. Ook wordt er soms een school of een verzorgingshuis bezocht. Eind van de middag komen alle ritten (afgetankt) samen op de KVOK in Hilversum aan. Daar worden de slaapplekken in orde gemaakt (je slaapt op een veldbed in de sporthal dus slaapzak e.d. mee). Als iedereen aanwezig is hebben we nog een gezamelijke ceremonie bij het monument op de kazerne. Daarna begint de feestavond.

Als iedereen zijn/haar nachtrust heeft gehad volgt het gezamelijke corvee en het ontbijt. In de loop van de ochtend vertrekken de groepen met tussenpozen naar Den Haag. Daar verzamelen we (lokatie volgt) en gaan we in 1 groep onder politiebegeleiding naar het Malieveld. Daar gaan de helmen af en de baretten op en rijden we 12:00 uur het Malieveld op. De defile-rijders gaan klaar staan voor het defile en de rest is vrij in beweging. Rond 16:00 uur is er de mogelijkheid om te vertrekken.