Nieuwe samenwerking met Unit Victor.

Wij hebben een nieuwe samenwerking! Onlangs hebben wij de stichting/vereniging aangesloten bij Stichting Unit Victor (www.stichtingunitvictor.nl) .

Stichting Unit Victor is een organisatie die ernaar streeft om alle veteranen te verbinden op een ongedwongen, laagdrempelige manier. Via de app Unit Victor kunnen veteranen in een veilige omgeving, nuttige informatie, nieuws en leuke events vinden. Stichting Unit Victor wilt bijdragen aan het welzijn en welbevinden van Nederlandse militairen, veteranen en hun thuisfront.

Wij gaan gebruik maken van de fantastische mogelijkheden die Unit Victor te bieden heeft. Wij gaan onze evenementen bij hun in de app plaatsen en plaatsen ook nieuwsberichten over de stichting. In de app hebben wij een eigen pagina waar al deze evenementen en nieuwsberichten makkelijk op één plek terug te vinden zijn.

Verder is er binnen de Unit Victor app een buddy pagina. Hierop kun je in een veilige omgeving chatten met buddies. Leden van de vereniging zullen ook makkelijk terug te vinden zijn op onze verenigingspagina, als onze vereniging is aangesloten op het profiel van de gebruiker. Zo vind je gemakkelijk elkaar terug binnen de app.

Wij zijn erg enthousiast over deze samenwerking en hopen jullie ook. De app is geheel GRATIS te downloaden in de app store en google play store.
https://unitvictor.app/app